Perodua Myvi Radio Wiring Diagram

Big Banner

Detail Perodua Myvi Radio Wiring Diagram Toyota '87-'16 Car Stereo Wiring Harness Adapter (Male)

Detail Perodua Myvi Radio Wiring Diagram Toyota '87-'16 Car Stereo Wiring Harness Adapter (Male)

Toyota '87-'16 Car Stereo Wiring Harness Adapter (Male) - Bengkarun stated... Salam bro,nak tanya cmne cara pasang double electricity m,leh x tunjuk cara2 pasang,klu boleh sertakan dengan foto. Salam.. Sy ada skit nk kngsi cara psang double energy m,ringkas ja bleh pham kot, kna mula dr player dlu wyar speaker suma msti kna reduce yg tgal pkai suply 12v, acc, floor ja,, blik pda m, 1 m utk mid 1 ag utk woofer, suma msti kna wiring baru.. Cara wiring mla dri btry 12v 2 cable ke m brasingan, ground dri m bleh truh pda skrew kusyen ja, acc ke wyer remote pda plyer, cara psang pre amp sme cam pasang plyer cme wyer acc pre m je cnect kt wyer remot pda plyer, utk wyer speaker dr m, wyer dr m trus ke speaker ja.. Sy pn x thu ape nma wyer yg cucuk 2,, ia dr plyer ke pre m ccuk je kt cd enter.. Pas 2 output rear dr pre m ke m yg pkai speaker.. Dr supwoofer pre m ke m yg pkai woofer.. Dah siap kna da yg pkar los angeles utk seting.. Lau x pndai bleh rosak pwer m & speaker @ wofer.. Slmat mncoba.. Piece,,, hhuhu. ,biasanya tarik keluar saja radio tu,kalau ketat mungkin dah kene double facet tape kot,memang masalah nak cabut radio yang dah kene gam ni,saya pernah kene sekali so kene tolak dari belakang perlahan-lahan sampai double side tu terbuka,proprietor tu kata untuk mengelakan radio dari dicuri,oh satu lagi gunakan satu besi nipis(biasanya ada dlm kotak radio baru)cungkil kiri dan kanan radio sehingga radio longgar ,maka mudah los angeles anda untuk menarik keluar radio tersebut. =buka negative beteri terlebih dahulu sebelum memulakan penyambungan wayar supaya litar pintas tidak berlaku. Gunakan check lamp untuk menguji peralatan elektronik kereta anda kerana arus dari mentol take a look at lamp kadang-kadang boleh melebihi 12volt dan akan merosakan peralatan elektronik yang berhampiran. Semua radio kereta adalah stereo. Bro amik wayar kanan kuning full tu dan ambil biru belang hitam bermakna tu jadi mono. Jika tuan guna satu speker je dan ambik set kaler je contoh kuning full dan kuning belang hitam pun dikira mono. X reti sgt bab2 susun ayat. Hehe.

Se även : Newest Junction Box Wiring Diagram Electrical Junction Box Wiring Diagram | Wiring Diagram Website

The idea below may be something you are also looking for: